Tocca Bocca Vaša nova omiljena destinacija za pice na Novom Beogradu!

30. октобар 2023.

Dobrodošli u svet ukusnih pica i vrhunske gastronomije! Ako ste ljubitelj kvalitetne hrane i želite da otkrijete novu omiljenu destinaciju za pice na Novom Beogradu, onda je Tocca Bocca pravo mesto za vas!

Naš restoran donosi autentične ukuse Italije pravo na vašu trpezu. Sa prefinjenim enterijerom i toplom atmosferom, ovo je mesto gde se susreću ljubitelji hrane i gurmani koji traže nešto posebno. Bez obzira da li želite da se opustite uz ukusnu picu nakon napornog dana ili da proslavite posebnu priliku sa dragim osobama, Tocca Bocca će vas oduševiti svojom ponudom i uslugom.

Sa pažljivo odabranim sastojcima i autentičnim receptima koji se prenose generacijama, Tocca Bocca pruža vrhunski gastronomski doživljaj. Pice se pripremaju s ljubavlju i pažnjom, koristeći sveže sastojke i kombinacije koje će vas oduševiti. Nije bitno da li preferirate klasične ukuse ili biste želeli da probate nešto novo i neobično, mi imamo širok izbor pica Novi Beograd koje će zadovoljiti svačije ukuse.

Margherita

Klasika koja nikada ne izlazi iz mode. Ova pica je prelivena bogatim paradajz sosom, svežom mocarelom i mirisnim listovima bosiljka. Iako je jedna od najjednostavnijih pica, Margherita donosi tradicionalne italijanske ukuse.

Capricciosa

Uživajte u ukusnoj Capricciosa pica koja nudi raznovrsnost sastojaka. Ova pica je ukrašena paradajz sosom, mocarelom, šunkom i pečurkama, stvarajući harmoničnu kombinaciju koja će očarati vaše čulo ukusa.

Caprino Pomodoro

Ako želite malo drugačije iskustvo, probajte Caprino Pomodoro picu. Ova ukusna kreacija ima bazu od paradajz sosa i kiselkastog kozjeg sira, a preko se stavlja čeri paradajz, maslinovo ulje, beli luk i sveža rukola. Kontrast ukusa čini ovu picu pravim kulinarskim užitkom.

Pizza Tocca Bocca

Mortadella

Uživajte u Mortadella pici koja obiluje poznatom italijanskom hladnom narezanom kobasicom. Ova pica je prelivena kremamo od pistaća, a bazu čine mocarela, mortadela, burata, i seckani pistać. Svi ovi sastojci stvaraju sočnu i aromatičnu kombinaciju koja će zadovoljiti vašu želju za ukusnom hranom.

Tartufo Bresaola

Za luksuzno iskustvo, probajte Tartufo Bresaola picu. Ova gurmanska kreacija ima kremasti tartuf sos kao bazu, mocarelu, sušeno goveđe meso bresaola, čeri paradajz, Grand Padano i malo sveže rukole. Zemljani ukusi tartufa i delikatna slanost bresaole stvaraju zaista nezaboravnu picu.

Milano

Doživite ukuse Milana uz našu Milano picom. Ova pica je prelivena paradajz sosom, mocarelom, milano salamom, maslinama i pecorino romanom. Kombinacija začinjene salame i ostalih sastojaka stvara picu koja odiše autentičnim italijanskim ukusima.

Prosciutto

Uživajte u Prosciutto pici koja ističe eleganciju tanko narezane italijanske pršute. Ova pica ima paradajz sos, mocarelu i obilnu količinu pršute, preko koje se stavlja sveža rukola i grand padano. Slanoća pršute i ljutina rukole stvaraju harmoničnu ravnotežu ukusa.

Piccante

Za one koji vole malo jače pice, Piccante pica je savršen izbor. Ova vatrena pica ima paradajz sos, mocarelu, chorizo salamu i papriku i gorgonzolu. Kombinacija začinjenih sastojaka će probuditi vaše čulo ukusa i zadovoljiti vašu potrebu za ljutom hranom.

Svaka od ovih pica u Tocca Bocca restoranu je pažljivo pripremljena koristeći visokokvalitetne sastojke, kako bi vam pružila autentičan ukus italijanske kuhinje pri svakom zalogaju.

Tocca Bocca nije samo restoran – to je mesto gde se osećate kao kod kuće. Prijateljsko osoblje će vas dočekati sa osmehom i pobrinuti se da se osećate posebno tokom celog boravka. Uz vrhunsku uslugu, Tocca Bocca je idealno mesto za večeru sa porodicom, ručak sa prijateljima ili romantičnu večeru sa voljenom osobom.

Kod nas se hrana pretvara u umetnost, ukusi spajaju sa emocijama, a svaki zalogaj donosi zadovoljstvo. Posetite nas na Novom Beogradu i doživite nezaborvano iskustvo koje će vas osvojiti već pri prvom poseti. Vaša nova omiljena destinacija i najbolja pica u Novom Beogradu je upravo ovde – Tocca Bocca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Close
This website uses cookies to improve your web experience.
Close